EDİRNE / İPSALA - İpsala Atatürk Ortaokulu

İpsala Atatürk Ortaokulu

BOZKURT MAH. KIŞLA SK. IPSALA ORTAOKUL INŞAATI BLOK NO 2 İPSALA / EDİRNE
Vizyon
Okulumuz İlköğretim eğitim ve öğretimde , tüm sosyal ve kültürel etkinliklerde vitrindir. Öğrenme temel ihtiyaç kabul edilir, Her veli öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilir. Hem öğretmenler hem de öğrenciler birbirlerin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inanır. Çalışanlar kendilerinden emindirler,görevini yerine getirmede endişeleri yoktur,birlik ve beraberlik dayanışma ve güven tamdır. Eğitim ve öğretim sonucunda üretken kaliteli bireyler yetiştirilir.Amaca ulaşmada çağdaş eğitim olanaklarından en üst düzeyde yararlanılır.
Misyon
Atatürk ilke ve devrimlerini benimsemiş, Çevresi ile etkili iletişim kurabilen, Bilimsel, akılcı ve mantıklı düşünme beceresine sahip Yaşam boyu sürdürebileceği bir beceri olarak öğrenmeyi davranış haline getirebilen ve kendi öğrenmesi için çaba harcayabilen Teknolojinin insanlığa hizmet veren bir araç olduğu bilincinde olan bireyleri yetiştirmek için varız.
Başarılar
Okulumuz 2007-2008 Eğitim-Öğretim yılında yapılan bilgi yarışmalarında ilçede birinci ilde dördüncü olmuştur. 2011-2012 eğitim öğretim yılında mezun olan 58 öğrencimizden 48 i tercih ettikleri kurumlara yerleşmiştir. 3 Öğrencimiz Fen Lisesi, 8 Öğrencimiz Anadolu Öğretmen Lisesi, 34 Öğrencimiz Anadolu Lisesi, 2 Öğrencimiz Sağlık Meslek Lisesi, 2 Öğrencimiz İmam Hatip Lisesi’ne yerleşmiştir.
Toplantı Salonu :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1989
Öğretim Şekli :Tam gün
Ders Başlama: 08.40 Öğle Arası: 12.05 - 13.10 Ders Bitiş : 15.40
Doğal Gaz
Pansiyon Bilgileri
Pansiyon yok.
Ulaşım
Okulumuz İlçe merkezinde olduğu için ulaşım konusunda hiçbir sıkıntı bulunmamaktadır.
İpsala
Okulumuz il merkezine 130 km uzaklıktadır.